Dr. Eduard Belu

Absolvent al Facultatii de Medicina din Bucuresti, promotia 2002, cu doctorat in Fiziologia cordului la Facultatea de Medicina din Craiova, Dr. Eduard Belu a urmat, de asemenea, o specializare la Institutul de Cardiologie din Barcelona in domeniul stimulatoarelor cardiace.

In prezent, este medic primar la Departamentul de Cardiologie Invaziva din Brasov, cu numeroase colaborari la clinicile de specialitate din Bucuresti si Craiova.

Dl. dr. Belu este un om exemplar, cum rar mai intalnesti. Am numai vorbe de lauda la adresa acestui om, nu numai ca isi face treaba exemplar din punct de vedere medical, dar este si un om cu suflet mare, care stie sa comunice foarte bine cu pacientii si sa le dea increderea necesara. Eu personal nu am fost tratata de către dansul deoarece nu am probleme cardiologice, insa bunica mea a beneficiat de serviciile dansului si suntem extraordinar de multumiti, atat bunica, cat si restul familiei. Recomand cu toata increderea serviciile dl. dr. Belu.
Anonim
Domnul doctor Eduard Belu mi-a fost recomandat cu multa caldura; mai apoi, mi-am dat seama ca suntem mandri ca avem un asa doctor competent in Craiova. Este, dincolo de statutul de medic foarte competent, foarte apropiat de pacienti. Daca eu am intrat cu mari emotii in cabinet, am plecat la final cu zambetul pe buze.
Anonim
Doctor foarte bine pregatit, cu studii in strainatate si foarte amabil cu pacientii. Mult succes in continuare!
Anonim