Dr. Daniela Blendea

Absolventa a Facultatii de Medicina din Craiova, sefa de promotie 1984, cu doctorat in Ginecologie in cadrul aceleasi facultati, Dr. Daniela Blendea este medic primar in Clinica de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Craiova, cu competenta în ecografie si colposcopie. In urma unei specializari la Paris la Port Royal Baudelocque Hopital Cochin, in domeniul contraceptiei, a devenit membra a Societatii Europene de Contraceptie.

In prezent, pe langa activitatea din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Craiova, Dr. Daniela Blendea asigura, alaturi de tatal sau, Prof. Univ. Dr. Ion Tolea, buna desfasurare a activitatii Centrului Medical Dr Ion Tolea.

Dna. Dr. Blendea Daniela este un medic extraordinar si, nu in ultimul rand, un om deosebit… Atunci cand nu mai aveam nicio speranta, dupa ce aproape toti ginecologii din Craiova nu-mi mai dadeau nicio sansa sa raman insarcinata, acum, după 1 an jumate, am 2 ingerasi sanatosi si frumosi numai datorita Dr. Blendea… Este o persoana cu totul si cu totul aparte, bland, rabdatoare, credincioasa si care nu mai face avorturi la cerere de foarte mulți ani… mai rar gasesti un asa medic in care sa te increzi orbeste… O recomand din tot sufletul!
Anonim
Dr. Blendea Daniela, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova m-a ajutat foarte mult in tratarea anecitei si chistului ovarian. Aceasta este cea mai buna si la suflet si la absolut orice si nu-ti cere absolut nimic in schimb decat Sanatate! Va multumesc din suflet!
Anonim
Doctorita desavarsita!
Anonim